Борис Тадић мора бити лустриран због катастрофалне политике „Европа нема алтернативу„

0
2318
Политички дилетант Борис Тадић својим политичким авантуризмом који се одликовао по слогану „Европа нема алтернативу„, довео је српску државу и народ на ивицу пропасти.

boris-tadic-sebastijan-kou-olimpijski-park-london-1351333235-109837

Тадић је на место председника доведен под патронатом Беле Куће и Стејт Департмента, и Демократска странка и Тадић нису били  ништа друго до политички сервис Сједињених Америчких Држава у Србији који је под недопустивим директним и апсолутним утицајем највиших структура САД.

Тадић и читава булумента људи око њега који су кокодакали „Европа нема алтернативу„ уживала је у привилегијама и стицала екстремно богатство, док је народ из дана у дан био све сиромашнији, а српска привреда све уништенија.
Они су практично власништво или изнајмљени плаћеници Сједињених Америчких Држава, који су склоњени из велике игре пошто нису били у стању да потпишу Бриселски споразум, и за ту игру су били потребни нови играчи.

У то име Тадић је здушно помогао формирању СНС која обавља све прљаве послове које Тадић није смео због притиска јавности.

Борис Тадић није сносио никакву одговорност због политике пропасти коју је водио и стања у које је доведена Србија, а од својих „патрона„ и пријатеља из СНС добио је на поклон нову политичку партију НДС која је променила назив у Социјалдемократска странка.

Борис Тадић као носилац политике „Европа нема алтернативу„ мора бити лустриран, а затим и испитан у вези бројних афера за које се лепи његово име, а за њим то треба урадити и са осталим политичарима који заговарају „европски пут Србије„ који нас води у пропаст.

Информативна служба

СНП НАШИ