Жељко Митровић је медијски макро ПИНК бордела!

Жељко Митровић је урадио нешто што до сада ником није пошло за руком, од  телевизије са националном фреквенцијом  направио је  БОРДЕЛ.

ТВ Пинк не  само што је информациони бордел преко којег излазе вести по принципу колико платиш преко које се режим Александра Вучића обрачунава са опозицијом,  већ је и телевизија Жељка Митровића расадник старлета и проститутки које се представљају као “узор” у српском друштву.

Жељко Митровић је морална наказа која је током деценија својег рада успео да нанесе несагледиву штету у српској култури кроз наметање извитоперених културних и моралних вредности.

ТВ Пинк и Жељко Митровић нанели су већу штету српском народу него Турци кроз пет векова ропства. Овакво систематско уништавање културе једног народа преко телевизије са националном фреквенцијом је незабележено у историји било којег народа.

Жељко Митровић није  власник телевизије, већ је газда БОРДЕЛА, а он сам је медијски макро који ради по принципу колико му ко плати. Од блаћења опозиције, па све до уништавања српске култура, музике и идентитета преко своје РУЖИЧАСТЕ јавне куће.

Информативна служба

СНП “Наши”