Зашто Русија подржава Вучићеву издају Косова?

Српски народни покрет Наши обраћа се Његовој Екселенцији Александру Васиљевичу Чепурину, а поводом односа Руске Федерације  према српском народу и питању Косова и Метохије.

Целокупна српска јавност одлично зна да иза упада јединица Росу на Север Косова стоји договор између Александра Вучића и Хашима Тачија и Рамуша Харадинаја. Да ли је могуће да Руска Федерација није упућена у ову операцију изазивања сукоба како би Александар Вучић нашао оправдање зашто ће признати независност Косова, односно да ће под плаштом да поново не избије неки нови рат потписати издају.

Изјаве које долазе из Амбасаде Русије кроз које се осуђује “упад јединица Росу” на Север Косова су само подстрек за Вучићеву пропаганду да смо заиста нападнути,а не да се ради о срамном договору између њега и Тачија и Харадинаја.

СНП Наши овакве изјаве сматра непромишљеним и  штетним по српске националне интересе и  већ дужи период се од стране високих функционера Руске Федерације шаље једна веома лоша и тешка порука која додатно отежава укупну политичку борбу за Космет већ претерано страдалог српског народа и даје ветар у крила политици Александра Вучића,  који у Србији, својом медијско-бирократском апаратуром води отворени рат против СПЦ , црквених великодостојника, али и свих оних родољуба који су против његове намере да спроведе издају Косова и Метохије.

СНП Наши подсећају Амбасаду Русије да је Александар Вучић доведен на власт од стране западних агентура и да није изабран на демократски начин, већ бруталном крађом избора, застрашивањем грађана и медијском манипулацијом. Александар Вучић је заговорник и заробљеник ЕУ квази-политике и његови сарадници и он лично своје право лице су оголили управо својим бесрамним и болесним нападима на српску Цркву у протеклих пар месеци.

СНП Наши већ  годинама су давали безусловну подршку председнику Путину, док са његове стране можемо видети политичке калкулације и подршку политичким опцијама у Србији које су отворено против српског народа.

СНП “Наши” поручују Његовој Екселенцији Александру Васиљевичу Чепурину да Амбасада Русије прекине са подршком Александру Вучићу у издаји Косова и Метохије и да српски народ није толико ни наиван ни глуп како би пристали да на овакав начин изгубе своју територију.

Информативна служба

СНП Наши