Вучићу шта ти ради син у друштву осуђиваних криминалаца?

0
569

СНП „Наши“ поставља питање Александру Вучићу зашто данима ћути поводом скандалозне фотографије његовог сина Данила Вучића који се налази у друштву осуђиваних криминалаца?

Данило Вучић, син председника Србије Александра Вучића, поново је био у друштву хулигана и чланова екипе убијеног криминалца Александра Станковића званог Сале Мутави, о чему сведочи фотографија која је пре пар дана објављена на друштвеним мрежама. Са члановима ове криминалне групе председников син усликан је и 2018. на светском првенству у фудбалу у Русији, а тада је Александар Вучић казао да се он у овом друштву нашао случајно.

На фотографији која се пре пар дана појавила у јавности Данило Вучић седи за столом са још 12 особа међу којима су Александар Видојевић звани Аца Рошави и Немања Срећковић криминалне скупине који се представљају као навијачка група „Јањичари“.

Видојевић и Срећковић су чланови екипе коју је некада предводио чувени убијени криминалац Александар Станковић – Партизанове навијачке групе „Јањичари“ познате по насиљу и криминалу. Ова група обезбеђује београдске ноћне клубове и сплавове, продаје дрогу, а учествује у тучама, пуцњавама и чак убиствима.

Видојевићу, који седи два места од председниковог сина, тренутно се суди због демолирања клуба „Комитет“ у Бетон хали, а против њега вођени су поступци и за разбојништво и недозвољено ношење оружја. У мају 2018, постао је власник фирме која се бави пословима приватног обезбеђења, а преузео ју је од девојке убијеног Станковића.

СНП „Наши“ постављају питање да ли је могуће у било којој земљи у Европи да се син председника неке државе други свакодневно са осуђиваним криминалцима?

Инфоративна служба

СНП „Наши“