Вучићева саветница за медије агент француске обавештајне службе

Српски народни покрет НАШИ јавности ексклузивно представља скандалозне фотографије и информације о Сузани Васиљевић, индоктринираном агенту под контролом француског обавештајца Жорж Уриота са којим је у емотивној ванбрачној вези, а која је некада била Дачићева, а сада је Вучићева саветница за медије.

Жорж Уриот је према информацијама којима располажу СНП НАШИ био и званично запослен у француској амбасади у Београду, а Сузана Васиљевић добро уходаним обавештајним каналима и системима индоктринације служи као инфилтрирани агент који том француском обавештајцу пружа информације из прве руке.

Сузана Васиљевић је особа која живи раскалашним животом, ниских животних амбиција и подложна је свим врстама манипулација што се види из приложеног материјала, а реч је о стандарном систему обавештајне индоктринације где агент путем глумљења емотивне везе индоктринира одређену особу и претвара је у страног агента.

Сузана Васиљевић је најбоља слика јавашлука, шарлатанства и неспособности Александра Вучића којем кабинет води жена жена којој је остало само још да јавно и отворено носи значку француске обавештајне службе.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА

СНП НАШИ

suzanavasiljevic