ВУЧИЋЕВА ЛАЖНА ОПОЗИЦИЈА – Стаматовић, Шапић, Верко…

СНП “Наши” обраћа се јавности поводом окупљања истрошених политичара око коалиције СПАС Александра Шапића.

Последњих дана видимо окупљање нове 3% коалиције око странке Александра Шапића – СПАС, а коју чине Милан Стаматовић, Верољуб Стевановић и наравно Александар Шапић.

Режим Александра Вучића који спрема издају Косова и Метохије након избора,  не жали новца како би у што краћем времену створио низ “патриотских” организација које ће изаћи на изборе и које ће дати легитимитет читавом изборном циркусу, а касније и издаји Косова и Метохије.

Циљ је да се јавности представи да су избори легитимни и да је на њих изашла опозиција и наравно да таква “легитимна” власт може донети одлуку о признавању лажне државе Косово.

Наравно сасвим је јасно да  ту нема речи о правој опозицији и да се ради о политичким партијама насталих из кухиње Александра Вучића, а једна од њих је и странка СПАС – Српски патриотски савез на челу са Александром Шапићем, десном руком Александра Вучића за крађу гласова праве опозиције и испомоћ режиму.

Не треба заборавити да је Шапићева власт на Новом Београду сервис за запошљавање свих лажних националиста, почевши од СРС и Шешељевих синова, па на даље.

Исти случај је и са Миланом Стаматовићем који је пре готово годину дана утихнуо са својим опозиционим деловањем и лагано препливао на страну Вучићевог опозиционара.

О Верољубу Стевановићу не треба трошити речи. Угашен политичар који поново покушава да се врати у политику и постане градоначелник Крагујевца.

СПАС Александра Шапића је СПАС, али не за грађане Србије, већ за расходоване политичаре који би на крају своје политичке каријере да још нешто ушићаре на народној муци и пропасти.

Информативна служба

СНП “Наши”