Вучић у договору са Тачијем изазива немире како би издао Косово!

СНП “Наши” већ месецима упозорава да Александар Вучић и Хашим Тачи имају договор о сарадњи како би Србија дошла до коначног признавања независности лажне државе “Косово”.

Александар Вучић је доведен на власт од стране западних агентура како би спровео издају Косова, и притисци његових ментора из дана у дан су све жешћи и јачи како би испунио дато обећање. 

Зато не треба да нас чуди што Вучић покушава да изазове немире на Косову, како би у јавности његова идеја о “разграничењу” била представљена као једино могуће решење.

Вучић и Тачи спроводе заједничку операцију уз благослов запада, а у томе им свесрдно помажу криминалне структуре са Косова, на челу са Звонком Веселиновићем и Миланом Радојичићем. 

Из дана у дан у јавности је све јасније и очигледније да је Александар Вучић шеф мафије, а о томе најбоље сведочи његова јучерашња лаж да не зна ни како изгледа Милан Радојичић, док се на  фотографијама јасно види како се се помнутим криминалцем поздравља.

СНП “Наши” јасно и гласно каже да Александар Вучић није председник Србије већ шеф мафије који ће по паду са власти завршити у затвору.

Информативна служба

СНП “Наши”