Вучић у договору са шиптарима спрема напад на север Косова

СНП “Наши” већ месецима упозорава јавност да Александар Вучић преко режимских медија припрема народ за један од могућих сценарија за издају, а  то је напад на север Косова.

Александар Вучић који је на  власт доведен од стране западних агентура како би решио статус Косова и Метохијe, сада се  притиска од својих ментора да испуни обећање које им је дао и изврши издају.

Издаја се одиграва у два правца и тренутно режим “мери” ситуацију која акција ће донети жељени ефекат. Да ли ће се издаја решити политичким договором, или ће се једноставно дозволити шиптарским терористима напад на север Косова, где ће се Вучић појавити као херој који шаље војску на север Косова где поставља границу, док деведест одсто Косова и Метохије одлази у руше шиптарских терориста. Наравно, кроз своје медије Вучић би се представљао као победник који је спасио српски народ од новог погрома и као човек који је спасио што се спасти може.

Оба сценарија су у игри, и у режимским медијима можемо видети како се насумице провлаче ове две идеје за издају.

Сам Александар Вучић позива на договор и “разграничење”, а његови медији хушкају јавност да ће Шиптари напасти север Косова.

Шиптарски терористи не спроводе ни једну акцију без благослова запада, као ни Александар Вучић којег је запад довео на власт. Акција напада на север Косова би била спроведена од све три стране и у овом моменту режим у Београду нема ближих савезника од шиптарских терориста.

СНП “Наши” упозорава јавност да ће Александар Вучић врло брзо кренути у реализацију издаје Косова и Метохије и да о томе најбоље сведочи свакодневна припрема јавности кроз режимске медије.

Информативна служба

СНП “Наши”