ВУЧИЋ У ДОГОВОРУ СА ШИПТАРИМА НАПАДА СЕВЕР КОСОВА!

СНП “Наши” већ више од две године упозорава јавност да Александар Вучић преко режимских медија припрема народ за један од могућих сценарија за издају, а  то је напад на север Косова.

Александар Вучић који је на  власт доведен од стране западних агентура како би решио статус Косова и Метохијe, сада се  притиска од својих ментора да испуни обећање које им је дао и изврши издају.

После пропасти Вучићевог предлога о разграничењу и одсуства подршке почевши од СПЦ па до народа Вучић је прешао на план Б у којем се у договору  са шиптарским терористима врши напад на север Косова, где ће се Вучић појавити као херој који шаље војску на север Косова где поставља границу, док деведест одсто Косова и Метохије одлази у руше шиптарских терориста.

Наравно, кроз своје медије Вучић би се представљао као победник који је спасио српски народ од новог погрома и као човек који је спасио што се спасти може.

Сам Александар Вучић позива на договор и “разграничење”, а његови медији хушкају јавност да ће Шиптари напасти север Косова.

Шиптарски терористи не спроводе ни једну акцију без благослова запада, као ни Александар Вучић којег је запад довео на власт. Акција напада на север Косова  спроведи се од све три стране и у овом моменту режим у Београду нема ближих савезника од шиптарских терориста.

СНП “Наши” упозорава јавност да је упад шиптарских специјалаца на Север Косова део операције и договора између Александра Вучића и шиптара.

Информативна служба

СНП “Наши”