Вучић сакрива издају иза ВОЈНИХ ПАРАДА!

0
60

СНП „Наши“ обраћа се јавности поводом медијских манипулација Александра Вучића који мисли да ће се организовањем ВОЈНИХ ПАРАДА сакрити издаја Косова и Метохију коју спрема.

Александар Вучић покушава да своју издајничку владавину замаскира парадама, српским заставама на јарболима, споменицима, патриотским филмовима, али суштина је да на тај начин само покушава да сакрије истину.

Истина гласи да је Александар Вучић доведен на власт од западних обавештајних служби како би  издао Косово и Метохију и у то се уверавамо од његовог доалска на власт. Најпре је потписао срамни бриселски споразум и укинуо српске институције на Косову, а затим је дозволио и улазак лажној држави „Косово“ у међународне институције.

Треба поменути да је и мафијашка СРПСКА ЛИСТА која је под контролом Александра Вучића ушла у такозвану ВЛАДУ КОСОВА, односно Вучићеви експоненти на челу са Миланом Радоичићем осумњиченим за убиство Оливера Ивановића налазе се у влади шиптарских терориста.

Зато су Александру Вучићу потребне војне параде, српске заставе, патриотска музика и сав остали фолклор како би што боље замаскирао своју издају.

СНП „Наши“ поручује Александру Вучићу да му ништа неће помоћи да сакрије свој злочиначки наум.

ИЗДАЈА НЕЋЕ ПРОЋИ!

Информативна служба

СНП „Наши“