Вучић нема подршку Срба са Косова, већ МАФИЈЕ и ШИПТАРА !

Највећи издајник у историји српског народа Александар Вучић најављује посету Србима на КиМ, како би у јавности представио да има њихову подршку за издају Косова.

СНП “Наши” у више наврата су писали да Александар Вучић своје издајничке акције спроводи у договору са службама безбедности, мафијом и шиптарским терористима. У то име људи из криминалних структура попут Милана Радојичића убачени су у такозвану “Српску листу” као функционери, док осведочени нарко дилери и криминалци попут Звонка Веселиновића и сличних могу се видети на скуповима ове листе са функционерима СНС-а.

Главни циљ Вучићеве посете Србима на КиМ је добијање подршке за спровођење издаје коју је обећао западним агентурама које су га довеле на власт.

У то име подршку ће добити из криминалних структура, мафије и плаћеника која ће бити представљена као подрша Срба са КиМ.

Напомињемо да се над Србима на КиМ врши страховита репресија од Вучићевих криминалних структура које терају грађане на Косову да дођу на Вучићев митинг.

Такође и из читаве Србије се организују СНС ботови који ће бити на Вучићевом митингу.

Александар Вучић нема никакву подршку Срба са Косова и путем насиља и репресије покушава да себе представи као заштитника Срба, док се у реалности ради о најгорем издајнику и шефу  политичког крила шиптарске мафије.

СНП “Наши” одлично знају да је Вучић само обичан криминалац и издајник, а по смени власти биће ухапшен и процесуиран и одговараће за све злочине које је учинио према српском народу и држави.

Информативна служба

СНП “Наши”