Вучић мора дати оставку, јер је пружио легитимитет пропаганди о Србима као геноцидном народу

Срећа нанина! (Фото: Скриншот)
Срећа нанина! (Фото: Скриншот)
Срећа нанина! (Фото: Скриншот)

СНП Наши захтева од Александра Вучића да подхитно да оставку на место премијера и повуче се из политике, јер је понизио цео српски народ, потпуно исмејао институцију премијера Србије и пружио легитимитет пропаганди о Србима као геноцидном народу.

Није запамћено у историји да је неки премијер показао такву количину политичке глупости и неодговорности као што је то Вучић учинио одласком у Поточаре, знајући унапред да ће својим одласком дати легитимитет пропаганди о Србима као геноцидном народу која је и више него очигледна и кроз британску резолуцију и начин на који је најављен цео догађај у Сребреници.

Вучић је одласком у Поточаре показао да је неспособан да се одупре притисцима Запада, као и да је спреман да се коцка са највишим српским интересима, а за своју лажну политику помирења и додворавање Западу добио је као награду камен у лице, при томе понижавајући све српске жртве и целокупну борбу српског народа за опстанак на овим просторима.

Они који су извршили геноцид над Србима проглашавају Србе геноцидним народом, а Вучић им одлази на ноге да свечано пружи легитимет Билу Клинтону, Медлин Олбрајт и Бакиру Изетбеговићу који су симболи свог нанетог зла српском народу у последње две и по деценије.

Слика Вучићевих батина у Поточарима је слика шта следи Србији и целом српском народу уколико Вучић и њему слични остану да владају и играју се нашим судбинама.

Информативна служба СНП Наши