Вучић и Николић су НАТО курве !

СНП НАШИ потписивање Споразума између Владе Републике Србије и Организације НАТО сматра најгорим видом политичке проституције.

Toma-Vucic

Александар Вучић и Томислав Николић по ко зна који пут су доказали да су политичке проститутке које су зарад личне користи и интереса спремне на сваку врсту издаје.

Овог пута политичке курве Николић и Вучић су искоришћене од стране НАТО-а који је зликовачки бомбардовао српски народ 99` године. Као и свака курва овај двојац покушава да себе представи поштенима, и народу говори како је споразум са НАТО потписан да би се штитили Срби на Космету.

Чучећи на коленима, размазане шминке и рашчупане косе ове две проститутке свако ново силовање које долази са запада представљају као победу.

СНП НАШИ поручује искоришћеним курвама Вучићу и Николићу да Србија и њени грађани нису настрани и да не желе да трпе силовање које свакога дана доживљавамо од стране ЕУ и НАТО.

Двојац анимир дама слободно нека оконча каријере у неком борделу, јер су доказали да ничим другим и поштеним не умеју да се баве.

Информативна служба

СНП НАШИ