ВУЧИЋ ДОБИЈА ПОДРШКУ РУСИЈЕ ЗА ИЗДАЈУ КОСОВА!

СНП “Наши” већ месецима говоре да Александар Вучић спрема издају Косова и Метохије и да ће на жалост у тој намери бити подржан и од Руске Федерације.

О томе сведочи безброј изјава политичара виског ранга из Русије попут Сергеја Лаврова, али и самог Владимира Путина који је у више наврата рекао да ће подржати сваки договор Београда и Приштине.

Ако узмемо у обзир да Александар Вучић најављује да мора доћи до “разграничења” односно да издаје Косова, сасвим је јасно да  ће овакав наум добити и подршку Руске Федерације.

Са његовим намерама је упозната целокупна међународна јавност, а посебно болна чињеница је да Русија и поред тих сазнања Александра Вучића одликује оредном Александра Невског, великог православног светитеља.

Очигледно да Русији не смета наум да Косово и Метохија буду признати као независна држава од стране Владе Србије, а Александар Вучић том логиком добија орден за издају коју спрема.

Посебан осврт треба направити и на који начин се организује дочек Владимиру Путину, по опробаном рецепту СНС батинаша и криминалаца који поткупљују грађане и врше притиске како би Александар Вучић довео 100 000 људи на скуп и приказао јавности да издаја Косова у ствари није издаја, већ велика победа српског народа коју подржава и сам Путин.

СНП “Наши” су свесни чињенице да Русија и Владимир Путин на нашу несрећу гледају само сопствени интерес, а да им српски народ једино служи за поткусуривање у високој политици којом се баве.

Информативна служба

СНП “Наши”