Видовданске награде – Вучић Бранковић године, Зорана “харемски цвет“!

СНП НАШИ уочи највећег српског празника Видовдана, додељује Видовданске награде и плакете српским политичарима за 2015. годину.

1788468-tan2015-1-31-10920499-3

На конкурсу је у ужи избор ушло на стотине политичара, међутим само пар њих је успело да освоји и наше награде и признања.

На првом месту се Налази премијер Србије, господин Александар Вучић који је понео ласкаву титулу “Вук Бранковић за 2015.“, што је уједно и највеће признање.

Својим прегалачким радом и трудом Вучић је успео да оствари све оно о чему су маштали многи српски непријатељи. Издао је Косово и Метохију, и зарад опстанка на власти предао је у руке шиптарским терористима које помаже запад.

Уз титулу “Вук Бранковић за 2015.“ додељујемо ми и годишњу претплату на баклаве  у посластичарници “Хашим Тачи“ .

На другом месту се налази председник Србије, Томислав Николић који је понео ласкаву титулу “Муратовог потомка“, јер  је без трунке срама успео да од четничког војводе постане издајник и продана душа.

Уз титулу Томислав Николић добија и третман у харему “1001 ноћ“.

На трећем месту налази се Ивица Дачић који је понео титулу “Бајрамско прасе“ , и он је апсолутни шампион у овој категорији. Својим радом је доказао да је човек без трунке морала, части и да је увек спреман на издају.

Уз титулу добија и карте за концерт симфонијског оркестра у Тирани где ће и сам моћи да отпева “Шоте мори шоти“ и Химну Албаније.

Утешне награде “Бајазитов испрдак“ су добили:

Александар Вулин

Небојша Стефановић

Братислав Гашић

Добитница награде “Харемски цвет“ је Зорана Михајловић.

Информативна служба

СНП НАШИ