(ВИДЕО) Погледајте нову емисију председника конзервативаца! ВУЧИЋ ЈЕ ИЗГУБИО КОНТРОЛУ!

Породица Сорош има пресудни утицај на председника Србије Александра Вучића, тврди Иван Ивановић председник КП Наши.

Он сматра Да је Вучић потпуно изгубио контролу над собом и да се то најбоље могло видети на почетку избијања пандемије када је расписивао изборе, скупљао потписе и позивао грађане да пију ракију, а онда само пар дана касније почео да прича о масовном умирањем.

– Ако председник једне државе почне да се понаша тотално ненормално, да нам прво каже једно а онда за пар дана тотално друго, то је за мене неприхватљиво – рекао је Иван Ивановић.

Ивановић објашњава да му епидемија корона вируса делује као акција за стварање једне светске владе и да садашња криза подсећа на делове Светог писма који говоре о задњим временима. Он сматра да је ово почетак тог периода, указујући и на кампању која се води против вере, литургије и светог причешћа.

– Ово је једна пробна вежба за ствари који ће се одвијати наредних деценија. Већ се појавила једна иницијатива за стварање светске владе која би се бавила пандемијом – каже Ивановић.

Ивановић каже да је скандалозно да Вучић отворено прича о црном тржишту, црним фондовима и новцем из џакова, али подсећа на све афере које прате Вучића и његовог брата.

О томе шта се дешава по Србији за време полицијског часа, предизборним активностима СНС у сред пандемије и ономе што следи сазнајте у емисији:

.

Извор: Правда