ВАМПИРИ СУ МЕЂУ НАМА – Никола Самарџић се повампирио!

0
839

Конзервативни покрет НАШИ уочио је да се последних недеља буде различите другосрбијанске организације и њихови лидери, који служе као испомоћ садашњем режиму Александра Вучића у издаји Косова и Метохије.

Један од духова прошлости који је опет међу нама је и Никола Самарџић некадашња перјаница ЛДП-а, а сада председник опскурне организације која се зове ГЛАС.

После дугог времена ћутања свакодневно се оглашава и Никола Самарџић са својим екстремистичким ставовима против СПЦ, залагањем за признавање независности Косова и Метохије и позивима да Србија по сваку цену мора постати члан НАТО-а и ЕУ.

Конзервативци овакво активирање Николе Самарџића виде само као покушај да се представи да и од Вучића има горих и да је његов једини циљ изигравање лажне опозиције која служи режиму.

Политички вампири који гледају да се окористе у борби против сопственог народа у договору са садашњим режимом су још гори и од самог Александра Вучића.

КПН поручује Николи Самарџићу да је он политичка прошлост у сваком погледу и да једино што му преостаје је да гледа долазак родољуба на власт.

КПН