УБИЦА СЕ ВРАЋА НА МЕСТО ЗЛОЧИНА – Вучић најавио долазак на Косово да изложи план издаје!

Александар Вучић најавио је долазак на Косово за 9. септембар где ће представити план издаје Косова.

СНП “Наши” подсећа да  је Александар Вучић урадио исто и по потписивању Бриселског споразума који је био увод у коначну издају.

Александар Вучић уз помоћ Рамуша Харадинаја и Хашима Тачија са којима има договор, као и уз помоћ криминалаца са Косова предвођених Миланом Радојичићем и Звонком Веселиновиће и уз свесрдну подршку служби безбедности припрема свој долазак на Косово.

Поново се врши репресија над Србима са Косова који су против издаје као што је  рађено већ безброј пута, а  дочек који му се спрема мора проћи без иједног јединог инцидента, тако да ће бити довођени активисти СНС-а са стране, као и бројне батинашке групе које тероришу народ по читавој Србији.

Ова мафијашка хидра која обухвата шиптарску и српску мафију, службе безбедности и западне покровитеље, има за задатак да уништи сваки вид отпора Срба са Косова, како би Вучић испунио обећање западу који га је довео на власт и ставио тачку на издају Косова.

СНП “Наши” апелују на Србе са Косова да не  прихватају никакве Вучићеве договоре и лажи и да ће издаја коју намерава да спроведе бити коначан ударац српском народу.

СНП “Наши” ће увек стајати уз српски народ и говорити истину колико год то било опасно.

Александар Вучић је издајник којем су најближи сарадници шиптарски терористи и мафија.

Информативна служба

СНП “Наши”