У ПРОДАЈИ НОВА КЊИГА: УДБАШКИ ВЕПАР – Аутономаш Ненад Чанак

0
269

Након издања књиге Смежурано удбашко мудо – Војислав Шешељ, Конзервативни покрет НАШИ представља своју нову књигу под називом УДБАШКИ ВЕПАР – Аутономаш Ненад Чанак.

Најновија књига јавности разоткрива ко је Ненад Чанак и шта се крије иза његове вишедеценијске политичке каријере.
Посебну заниммљивост у књизи чине сведочанства Чанкових сарадника који тврде да су са њим учествовали у оргијама и у уживању недозвољених супстанци, односно кокаина.
 
Исечак из књиге УДБАШКИ ВЕПАР – Аутономаш Ненад Чанак:
Било је то неких месец дана након 5. октобра 2000.  Неша је организовао славље због пада Слобе. Закупио је један од чувених новосадских клубова, а ја сам био један од организатора журке.
Неша и ја смо се у то доба интензивно дружили и може се рећи да сам му био човек од поверења за ствари које нису баш за јавност. Пошто сам у то доба имао озбиљне везе са обе стране закона,   задужио ме је да за журку доведем девојке и инсистирао је да све морају бити са великим грудима. То му је ваљда био неки фетиш, а мени није било тешко да то урадим, пошто смо имали пара колико смо хтели. Он за такве ствари није жалио ресурсе.
Било је око десетак девојака, а сећам се да је свака била плаћена хиљаду марака да дође на журку.
На журци није било више од педесет људи. И верујте ми то су биле класичне баханалије. Од хране, пиће, дроге, девојака… Било је ту доста познатих људи, из света политике, естраде, подземља.
Неша је одувек волео да шмрче кокаин и мање више то су знали сви око њега. Цео Нови Сад је причао о томе и о његовим испадима који нису били ни мало ретки. Онако урађен, грлио је девојке, урлао, правио хаос…
Лично сам га видео на десетине пута како шмрче кокаин. И то је радио у друштву многих познатих људи који су му правили друштво.
То је и разлог његових честих промена расположења. Знао је да се од тоталног усхићења и радости за пар секунди претвори у правог ђавола који урла, прети, баца све око себе.
Тада је био изузетно насилан.
Доста година касније када смо већ престали да се дружимо под дејством кокаина умало није убио човека, којег је крвнички ударао штапом.
Реч је о извесном Павлу Лешановићу којег је Неша за мало убио испред кафане „Тако је суђено“.
 
Наставиће се…
Књига се може наручити на: info@nasisrbija.org
Информативна служба
КПН