Тражимо да Војска Србије оружано штити границе од најезде миграната!

0
545

Конзервативни покрет НАШИ захтева да Војска Србије изађе и стане у одбрану сопственог народа од најезде миграната која следи.

Војска Србије дужна је да изађе и стане у заштиту граница Републике Србије како би се спречили масовни упади миграната који хрле из Турске ка Србији и спречи њихов улазак на територију наше земље.

Овакав безбедоносни ризик по нашу земљу није виђен од НАТО бомбрдовња 1999. године и Војска Србије мора искористити оружану силу како би спречила масовно угрожавање безбедности грађана Србије.

Протеклих недеља могли смо да видимо све масовније нападе миграната на грађане Републике Србије, а можемо само замислити шта ће се догодити ако на територију наше земље уђе више десетина хиљада лица, за која није познато ни да ли припадају некој терористичкој групи, да ли су заражени неким вирусом попут „корона“ или неке друге заразне болести, као и да ли има лица из криминалног миљеа, осуђиваних убица, силоватеља, педофила, пљачкаша…

Конзервативни покрет НАШИ упозорава да свака закаснела реакција надлежних институција може имати далекосежне последице по безбедност наше земље и грађана.

КПН