ТАЈНИ ПЛАН – Шешељ и Зукорлић спремају акције за “Аутономију Санџака”

СНП “Наши” дошао је до информација из врха Српске радикалне странке да  Војислав Шешељ и муфтија Муамер Зукорлић спремају акцију “подизања тензија” како би се у фокус ставила “АУТОНОМИЈА САНЏАКА”.

Улога Војислава Шешеља ништа није другачија него и протеклих деценија. Најпре ће у јавности давати запаљиве изјаве преко којих ће се подизати тензије у РАШКОЈ ОБЛАСТИ, а затим ће муфтија Муамер Зукорлић наступати у јавности како је неопходона аутономија Санџака како би се спречила “великосрпска агресија”.

Војислав Шешељ је за ову акцију потпаљивања ватре у РАШКОЈ ОБЛАСТИ добио 200 000 евра од муфтије Зукорлића, односно од његових финансијера из екстремистичких муслинаманских кругова из Саудијске Арабије  којима је близак.

Оно што  је кључно у овој акцији она ће имати  више фаза. Почевши од запаљивих говора, па да одласка Војислава Шешеља у РАШКУ ОБЛАСТ где ће изазивати мржњу и хаос.

СНП “Наши” већ месецима упозоравају да Војислав Шешељ и муфтија Муамер Зукорлић имају тајни договор о сарадњи и заједничком деловању.

Војислав Шешељ је отворени експонент разних екстремистичких група које раде на разбијању Србије и за свој прљави посао убира стотине хиљада евра.

Информативна служба

СНП “Наши”