ТАЈНИ ДОГОВОР – Србија постаје тампон зона између ЕУ и емиграната!

СНП НАШИ из извора блиских Влади Србије добио је информацију да ће емигранти који пролазе кроз Србију морати у њој и да остану.

sta_je_drzavna_tajna_u_srbiji_2012_godine

Приликом посете Ангеле Меркел руководству Србије јасно је стављено до знања да Немачка, али и остале земље чланице очекују да Србија постане тампон зона између земаља ЕУ и азиланата.

И поред тога што већина азиланата жели да оде у земље које су чланице ЕУ, у наредних пар месеци и репресивне политике која ће се водити према њима на западу, почеће да остају у Србији, али и још понеким земљама у нашем окружењу.

Ангела Меркел је већ напоменула у формалном разговору да ће Немачка помоћи Србији у збрињавању избеглица, што  у преводу значи да Немачка канцеларка очекује да ће избеглице остати у Србији.

Најпре ће почети са отварањем масовних прихватних центара, а затим ће се покушати и са насељавањем напуштених села и крајева Србије, што ће избеглицама свакако бити боље него да се враћају у ратом захваћена подручја.

Србија би практично требала да буде тампон зона као и у време аустроугарске царевине када је штитила границе царевине од отоманске најезде.

Посебна опасност насељавањем емиграната постоји од промене демографске структуре, јер како се планира у Србији би требало да се задржи преко пола милиона азиланата.

СНП НАШИ упозорава јавност Србије да се ни по коју цену не сме дозволити насељавање емиграната на простору Србије и да је затварање граница једино решење.

Госпођа Меркел слободно своја решења може примењивати у земљама ЕУ и у Немачкој.

Информативна служба

СНП НАШИ