СВИ НА ПРОТЕСТ ПРОТИВ НАСЕЉАВАЊА 400.000 МИГРАНАТА У СРБИЈИ!

СРБСКИ ОБРАЗ и СНП НАШИ позивају све забринуте грађане на „Протест против плана ЕУ о насељавању 400.000 миграната у Србији“, који ће се одржати у понедељак 31. августа, са почетком у 18 часова, на Тргу Републике у Београду.

Плакат 02 б

Након безобзирне НАТО агресије на земље попут Авганистана, Ирака, Сирије… дошло је до масовних миграција становништва из ратом захваћених подручја. Уместо да понесу макар део одговорности за зло које су нанеле и прихвате исељенике чије су градове и села бомбардовале и разориле, земље Европске уније уводе рестриктивне мере, граде зидове на граници са Србијом и покушавају да сав терет пребаце на нашу земљу.

Скорашње изјаве званичника ЕУ, али и представника власти у Србији, недвосмислено указују на намеру Запада да у Србији трајно насели 400.000 миграната са Блиског и Средњег истока. На то указује и најновија тврдња да нелегални имигранти не могу бити враћени из земаља ЕУ у Македонију и Грчку јер су оне „несигурне“, али могу у Србију, јер ће у нашој земљи бити изграђени прихватни центри!?

Овакав развој догађаја био би у сваком смислу трагичан по српски народ и државу, који се већ даве у нагомиланим проблемима беле куге, сиромаштва, исламског екстремизма и тероризма. Ми Срби саосећамо са страдањем и патњом сваког народа, али ово питање мораће да решавају земље чланице ЕУ и НАТО које су довеле до ове хуманитарне катастрофе. СНП НАШИ и СРБСКИ ОБРАЗ захтевају хитну забрану насељавања мигранта у Србији, подизање заштитних зидова око најкритичнијих места и организовање возова и аутобуса који би мигранте превозили до границе са Хрватском, која је чланица ЕУ и надалеко позната по свом хуманизму.

Нека Хрватска сад докаже своје „еуропејство“!

МИГРАНТИ У ЗАГРЕБ!

СРБСКИ ОБРАЗ СНП НАШИ