Судићемо вам

Пише: Иван ивановић
У уторак 17. априла 2012. године започеће расправа о забрани СНП НАШИ пред Уставним судом Србије. Пре десетак дана стигла ми је читава документација и оптужница са делима по којима се наш покрет терети. У првом маху сам се смејао, па сам био запрепашћен чиме се бави тужилатво, и оно што је приметно то је да се читава оптужница састоји од низа новинских чланака, текстова са нашег сајта, позивања на некакве европске декларације које немају везе са српким законодавством и које су против уставне, чак се покрет и оптужује за поједине догађаје у време док нисмо ни постојали.

Заправо у читавом процесу не постоји ни једно кривично дело, нити је ико икада кривично оптужен од људи из покрета за било које дело.
Између осталог у овој лакрдији од процеса требало би да се суди нашем покрету што се залажемо за очување целовитости Републике Србије, што смо за очување Косова и Метохије, што се залажемо за присаједињење са Републиком Српском , што се у оптужници наводи као мржња према осталим народима, и ко је иоле нормалан сасвим му је јасно о чему се ради, ово је класичан монтиран политички процес у којем СНП НАШИ покушава се се суди заменом теза, државни непријатељи ће судити родољубима, и то за одбрану Србије.

И зато у овом случају уопште не желимо да се правдамо пред оваквом циркуском оптужницом, већ ћемо ми у име српског народа судити издајничком режиму и свима који га подржавају. Овакав режим у којем наш слободарски и правдољубиви покрет није забрањен, не би до краја испунио свој задатак на затирању свега честитог у Србији, и тиме смо добили прилику да будемо сврстани уз све оне великане који су пострадали за Србију, и на томе сам им неизмерно захвалан.

Наш дух је непобедив, наша идеја је неуништива, колико год нас будете тлачили вратићемо вам стоструко, наше време тек долази!