Шта ће бити после Вучића?

О издаји Александра Вучића мање више све је испричано. Почевши од странке и идеологије коју је заступао годинама, па до издаје Косова и Метохије.

1898244_10207630976517812_9073945937336892636_n

Међутим, његова издаја се није ту завршила. Вучић свакодневно издаје самог себе и сваку реч коју је изрекао и то не баш много времена у назад. Често изда и ону изречену претходног дана.

Сасвим је јасно да владавина Вучића  из дана у дан постаје све опаснија и злочиначкија.  Очигледно је да на власти имамо крајње бескрупулозног човека и и манипулатора. Њему ништа није свето нити осећа било какву одговорност. Ни према себи, а ни према народу који је гласао за њега. Бога нећу  помињати, а ни нас који нисмо гласали за њега.

Самим тим, основно питање које се поставља је “шта ће остати од Србије после владавине Александра Вучића? “

Ја бих рекао да је врло вероватно да неће остати ништа.

Последице његове владавине су катастрофалне. Узмимо за пример флашу пуну воде, која пада и разбија се. Крхотине стакла са могу сакупити на гомилу, али флаше више неће бити, нити се вода у њу може сипати. Штета је непоправљива. Бојим се да Вучић управо то ради.

Од западних служби које су га и довеле на власт, Вучић добија задатке преко којих се систематски затире свака могућност да се Србија после њега на било који начин опорави.

Његова владавина се заснива на три метода. Метод медијске манипулације, метод застрашивања и метод поткупљивања.

Сви медији у Србији, и поново прочитајте СВИ МЕДИЈИ су апсолутно под контролом Александра Вучића. Када се чак и догоди да је некада поменут у лошем контексту, то се ради искључиво по његовом налогу како би испао жртва “злих новинара који га не остављају на миру“, или због неке друге манипулације и сплетке коју је смислио.

Друга метода застрашивања,  даје своје резултате и за то му служи целокупан државни апарат. Почевши од служби безбедности, којих је лично Александар Вучић и даље координатор и које су постале његова батина за све који су непослушни. Затим следе полиција и судство, и на крају криминалне групације које служе за уличне акције пребијања, претње и уцене.

Метод поткупљивања је уродио плодом међу добрим делом политичара, назови интелектуалаца, аналитичара, новинара, и лажне друштвене елите која је спремна да за мрвицу са стола диктатора шени и његову политику уздиже у небеса.

Очигледно је да је план западних служби да Србија буде апсолутно уништена у сваком сегменту, почевши од државотворности па до економије.

За Србе је од “европских пријатеља“ планирано да постану робови, који ће служити владајућим кастама које ће постављати западне амбасаде.

Осврнимо се само на Вучића  који се представља као “најсиромашнији премијер Европе“,  док се у реалности ради о једном од најбогатијих људи на Балкану.

Погледајмо само један пример, а то је да се на месту директора Електро мрежа Србије (ЕМС)  налази кум Александра Вучића, која је непресушни извор новца. Када би се мало завирило у његов рад видели би да је умешан у низ афера постављања приватних централа за струју, па до ветро паркова. И то је јавна тајна о којој сви ћуте и заобилазе је.  На кључним местима где се узимају не милиони евра, него милијарде, налазе се Вучићеви људи.

Очигледно је да запад намерава да максимално искористи његову послушничку владавину, а да Србија постане нешто налик Црној Гори под владавином Мила Ђукановића. Режим који је уско повезан са криминалним групама и западним службама безбедности, којем је дозвољено да бескомпромисно пљачка и да се богати, а да у замену извршава све оно што буде тражено од западних амбасада и обавештајних служби.

Србију од тоталне пропасти дели само пар месеци.

После тога ни смена Александра Вучића више битно неће променити ситуацију.

Неопходно је да дође тоталне промене политике, и окретање ка Руској Федерацији која нам је у овом моменту једина сламка спаса.

У супротном, Србија неће преживети још једног Вучића и његову слугерањску политику.

Иван Ивановић