СРУШИМО ИЗДАЈНИКА – Сви у бојкот избора!

0
678

СНП “Наши” позива све чланове,  симпатизере, као и све грађане на бојкот предстојећих парламентарних избора у Србији.

СНП “Наши” опомињу јавност да је Александар Вучић спремио велики број лажних патриотских и националистичких организација да изађу на изборе. Све те организације крију се иза националистичке реторике, док  у реалности помажу Александру Вучићу да добије легитимитет да изда Косово и Метохију.

СНП “Наши” неће учествовати у давању подршке Александру Вучићу нити ће му бити димна завеса у покушају највеће издаје у историји српског народа.

Александру Вучићу је преко потребно да што више грађана изађе на изборе како би могао да добије легитимитет  да су избори у Србији демократски и да се спроводе по закону, како би могао да  настави са издајом Косова и Метохије јер је он “победник на изборима”.

Александар Вучић ће се у јавности позивати на своју “победу”, односно крађу коју ће  у јавности представљати као подршку народа који му је дао легитимитет да настави са својом политиком по питању Косова и решавању косовског питања.

Решавање тог питања за Александра Вучића  је потписивање признања да је Косово независно.

У то име, позивамо све  да се прикључе бојкоту избора, како би се издајнику Александру Вучићу одузео легитимитет да изда Косово и како би што пре био срушен са власти.

Информативна служба

СНП “Наши”