Српска омладина не сме бити камен у рукама страних обавештајних служби!

0
178

Снп „Наши“  упозорава српску омладину и грађане да иза протеста који се догађају у Србији, стоје стране обавештајне структуре као и  поједини опозициони кандидати  попут Саше Јанковића и Бошка Обрадовића.

По сасвим познатом сценарију, протести које су организовали студенти почињу да се злоупотребљавају, и идентична матрица је већ виђена диљем планете у режији Џорџа Сороша и сад већ одлазећег апарата америчке администрације.

Позивање и искоришћавање незадовољне омладине да излази на протесте зарад циљева страних служби и овдашњих политичара попут Јанковића и Обрадовића,  који преко друштвених мрежа из фотеља хушкају омладину на улице и стварају хаотичну атмосферу како би прикрили своју изборну пропаст, је за сваку осуду.

Снп „Наши“ не подржавају актуелну власт и увек смо били њени жестоки критизери,  али поштујемо институције и основне појмове државности, суверенитет и националне интересе Републике Србије, и у складу са наведеним сматрамо да ни за једног српског патриоту нема места на таквим протестима.

Овом приликом позивамо све истинске патриоте да приступе Снп „Наши“, и да се заједничким снагама боримо против лажних националиста који манипулишу емоцијом поштеног грађанина Србије, и слугу крупног капитала, другосрбијанаца из круга двојке, који само анархоидним методама знају да се боре за власт, у преводу, за своје сопствене интересе.

Трећи политички пут који промовишемо као идеју и вредност је гарант владавине већине нашег народа, и немилосрдна борба против свих категорија владавине непотизма и мањине која се обогатила на грбачи свих нас! За слободну Србију – без издајника и слугу крупног капитала!

Информативна служба

Снп „Наши“