СНП НАШИ – Жељко Митровић је окултиста и члан злогласне Трилатералне комисије!

СНП “Наши” представља фотографије на којима се види Власник ТВ “Пинк” Жељко Митровић на којима је представљен као члан Трилатералне комисије, такозване “светске владе у сенци” коју је основао Дејвид Рокфелер 1973. године.  Циљ Трилатерале је рад на успостављању такозваног “новог светског поретка” по принципу “једна влада за цео свет”.

Озлоглашена Трилатерална комисија у Србији послује кроз организацију “EastWestBridges” са седиштем у Београду.

На сајту организације на списку саветника “ EastWestBridges ” уписан је Жељко Митровић, власник ТВ “Пинк”.

СНП “Наши” скреће пажњу јавности да је већ деценијама јавна тајна да је Жељко Митровић и члан окултистичке тајне ложе Ордо Темпли Ориентис О.Т.О. тако да не треба да нас чуди што је и члан Трилатерале која води координирану акцију да се преузме контрола над четири центра моћи: политичка, монетарна, интелектуална и црквена…

Цењени научник и лингвиста, Ноам Чомски, наводи да се Трилатерална комисија залаже за “више умерености у демократији” у циљу стварања пасивног и послушног друштва.

Он још додаје да се Трилатерали залажу за “индоктринацију” младих, уз напомену да је младе “потребно боље контролисати јер су превише слободни да следе своје иницијативе”, тако да слободно можемо рећи да читав програм који се емитује на ТВ Пинк деценијама служи овим намерама, у уништавању српске омладине и народа.

СНП “Наши” ТВ Пинк сматра ударном песницом за медијско поробљавање и дужност прве патриотске Владе која буде формирана је да угаси ову телевизију, а Жељка Митровића да осуди због учествовања у завери и уништавању српске омладине и народа и породичних и традиционалних вредности.

Информативна служба

СНП “Наши”