СНП НАШИ ВЛАДИ СРБИЈЕ – Поништите „Бриселски споразум“ !

0
335

СНП „Наши“ не изненађује негативна одлука Апелационог суда у Колмару, у којој сматра да су захтеви Републике Србије по питању изручења шиптарског терористе Рамуша Харадинаја неосновани.

Наравно није дато ни образложење такве одлуке. Данас је дан великог понижења државе Србије и њених грађана, и свих жртава шиптарског тероризма. Шетање Харадинаја на слободи, је подсмевање Србији од стране ЕУ у чијем предсобљу већ дуго времена стојимо и чекамо.

СНП „Наши“ захтевају од Владе Републике Србије да моментално поништи „Бриселски споразум“, и тим чином да одговор већине српског народа на ово подсмевање Србији.

СНП „Наши“ је државотворна организација и у складу са тим сматрамо да Србија није банана-држава ни монета за поткусуривање моћника из Брисела, и не видимо ниједан разлог за даље спровођење таквог споразума и сам опстанак истог.

Рамуш Харадинај јесте терориста и криминалац али уједно његово име је симбол злочина над српским и албанским становништвом, и само његово бивствовање на слободи, велико је понижење за наш народ и државу.

СНП „Наши“ јавно поставља питање Влади Републике Србије које су границе наше издржљивости и суздржавања када је у питању међународна правда?

Сматрамо да Влада Србије од данас има све аргументе у рукама да прекине са радом по диктату Брисела. Србија око својих интеграција или по било ком питању преговара на равноправним основама, и за нас није „нереално“ да верујемо да смо суверена и слободна држава, све супротно томе доводи нас у колонијални положај.

Информативна служба

Снп „Наши“