СНП НАШИ: Уставни суд Србије је преварен по питању “Параде поноса”

Српски народни покрет НАШИ саопштава јавности да је Уставни суд Србије, кад је донета одлука да је забрана Параде поноса 2009. године била противуставна, преварен од стране структура које се баве организацијом Параде поноса, јер је догађај представљен као “мирна шетња угрожене мањине” која не промовише неморал.

Превара је у томе што је у стварности Парада поноса експонент, промотер и копија светских прајдова који нису ништа друго до манифестација неморала и крајњег дивљаштва, а по глобалном искуству ове манифестације из године у годину прерастају у својеврсна “сатанска зборишта” са јасном антихришћанском поруком и карактером и парада је само први корак са крајњим циљем даљег наметања геј прајд пропаганде и културолошких образаца у образовни систем и све поре друштва.

Одлука Уставног суда Србије о противуставности забране Параде поноса 2009. године и довођење Уставног суда у заблуду је најбоља слика превара, лажних тумачења и интерпретација којима се служе организатори параде и њихови спонзори.

СНП НАШИ ће у наредним данима представити Предлог закона о забрани геј прајд пропаганде на територији Републике Србије из којег ће се и више него јасно видети шта јесте а шта није у складу са Уставом и законима Републике Србије, а потпуно смо сигурни да ће изгласавање овог закона бити немогуће спречити, јер би то значило да је држава потпуно ван уставних и сваких законских оквира, а сигурни смо и да Уставни суд Србије неће имати дилему по питању забране “геј прајд” пропаганде и на првом месту заштите деце од исте, јер и Устав и низ закона недвосмислено јавни морал третирају као заштићену категорију.

Информативна служба СНП НАШИ