СНП НАШИ упутили допис председнику Руске Федерације, Владимиру В. Путину, пред састанак са Дачићем 10. априла

kremljСрпски народни покрет НАШИ је упутио молбу и апел председнику Руске Федерације, Владимиру Владимировичу Путину, да у овом критичном тренутку отворене политичке агресије ЕУ чланица према Србима, учини све што је могуће на пољу снажније отворености и афирмације оснивача Евроазијског Савеза ка Србији.

СНП НАШИ су писмо доставили Његовој екселенцији, амбасадору Руске Федерације у Београду, господину Александру Васиљевичу Чепурину, са молбом да у најкраћем могућем року буде прослеђено руском председнику, Владимиру Путину.

У писму, у другом делу, СНП НАШИ су замолили и позвали председника Русије да јасно означи Србију као земљу добродошлу у Евроазијски савез, скренувши му пажњу на немогућност озбиљних и адекватних корака у евроазијским интеграцијама са постојећим владајућим структурама у Србији.

СНП НАШИ су у допису упознали руског председника, Владимира Путина, са својим радом, посебно му предочивши своје чланство у Сверуском народном фронту и пројекту Интернационална Русија, као и сарадњу са бројним руским и европским организацијама, те посебно своју лидерску позицију на пољу развоја политике евроазијских интеграција у Србији.

СНП НАШИ су скренули пажњу председнику Русије на раст активне сарадње српских и руских патриотских организација као тренд који треба стратешки неговати и као сферу према којој обе државе морају изградити стратешки организован приступ, у циљу снажнијег повезивања у привреди, култури, науци и свим другим сферама друштва.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА СНП НАШИ