СНП НАШИ упутили допис америчком амбасадору Кајл Скоту

Српски народни покрет Наши упутио је допис америчком амбасадору Кајлу Скоту у којем подсећа и њега и саветника Доналда Трампа, Џона Болтона, да САД ни у ком случају не може да се не меша у актуелне преговоре поводом Косова као што је то изјавио Болтон, јер је претходна америчка администрација главни састојак џихадистичке творевине Косово.

СНП Наши подсећају да је Трамп и у Србији, као и у Америци, доживљен као амерички патриота, те да се очекује да јасно саопшти и америчкој јавности и целом свету највеће грешке Вашингтона учињене на геополитичком плану за време владавине клинтоновских струја, а посебно због тога што је главно предизборно обећање Доналда Трампа било промена накарадне “мафијо-клинтоновске” спољне политике САД-а.

Подршка џихадистичким УЧК терористима Косова, али и организовање доласка ћелија Ал-Каиде у БиХ, дефинитивно је катастрофалан политичко-криминални потез и промашај САД-а који је касније оставио и оставља последице у целом свету, а представља директну подршку глобалном џихаду и тероризму, стоји у допису. Косовски чвор је заправо везан око врата Американцима, јер америчка администрација необориво доказано директно подржава глобални џихад, где су Косово и БиХ највећи примери у Европи, али је то рађено широм света, наведено је у допису.

СНП Наши позивају и америчког амбасадора Кајла Скота и администрацију Доналда Трампа да јасно објаве одговор да ли ће и они наставити подршку џихадистичким терористима и њиховим политичким плановима на Балкану попут својих претходника.

Информативна служба

СНП Наши