Тадићева сигурност за децу креће са увођењем геј пропаганде у школске установе

Српски народни покрет НАШИ јавно осуђује наставак противуставног деловања геј лобија у Србији и упозорава јавност да владајући режим отворено најављује увођење сатанистичких “геј прајд” учења у школске установе и образовни систем Републике Србије.

У протеклих два дана, Повереник за заштиту равноправности и Заштитник грађана су се огласили са изјавама о потреби снажнијег увођења противуставне идеологије “геј прајд” у школске установе и образовне системе у Србији, где је Заштитник грађана указао да је “децу од најмањих узраста” потребно упознавати са “правом на различитост”, а у Библиотеци града Београда се паралелнпо одржава трибина под називом “Учимо из књига дугиних боја”.

СНП НАШИ су и раније упозоравали на примитивизам који шире државне институције, а председнику Републике, премијеру Владе Србије и Јавном републичком тужилаштву Републике Србије је пред покушаје одржавања “Параде поноса” 2010. и 2011. године достављен документ “Боже правде” који садржи доказе о противуставном деловању организатора Параде поноса и доказе о низу кривичних дела тешких облика дискриминације, ширења нетрпељивости и монструозног говора мржње према српском народу и православним верницима која су спроведена од стране организатора Параде поноса под покровитељством неколико државних институција и министарстава.

Поменуте и друге надлежне институције, као и Јавно тужилаштво Републике Србије, никада се нису огласиле о документу “БОЖЕ ПРАВДЕ” нити су икада СНП НАШИ упутили било какав одговор на ову кривичну пријаву, иако је реч о несумњивим кривичним делима дискриминације, ширења нетрпељивости и говора мржње, што укључује и вређање институције и лика српског патријарха и блаженопочившег патријарха Павла, што јасно показује да су државне институције потпуно корумпиране, ван сваког правног и демократског принципа и да служе само за извршавање планова и диктата западних амбасада и страних обавештајних служби.

СНП НАШИ поручују свима укљученим у ово противуставно и антицивилизацијско деловање да ће се свим средствима борити за нормално и здраво друштво које поштује основне норме и принципе породичних вредности, као и да ће ускоро покренути кампању којом ће тражити увођење закона о забрани пропаганде противуставних геј прајд идеологија на територији Републике Србије.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА СНП НАШИ