СНП НАШИ – Позивамо све Србе држављане Аустрије да гласају за Норберта Хофера из Слободарске партије

Снп “Наши” позивају све Србе који имају држављанство Аустрије да на председничким изборима  који ће бити 4. децембра свој глас дају Норберту Хоферу из Слободарске партије Аустрије.

1108779101

Слободарска партија Аустрије увек је заузимала просрпске ставове, од подржавања референдума у Републици Српској, до тога да је увек  била против независности Косова и Метохије.
Ако узмемо у обзир да је председнички кандидат Хофер рекао да је увођење санкција Русији потпуно погрешни пут којим се иде, и да ће се трудити да поправи односе Беча према Москви, можемо рећи да Србија ускоро на месту председника Аустрије може добити великог савезника.
И сам председник Слободарске партије Аустрије Хајнц Кристијан Штрахе рекао је да рачуна на глас Срба у борби против исламизације, и да као странка подржавају Европу на темељима Хришћанства.
Снп “Наши” у то име, позивају све Србе са правом гласа у Аустрији да свој глас повере осведоченом пријатељу Србије и политичкој опцији која никада није била против нас, већ нас је увек узимала у заштиту.
Информативна служба
Снп “Наши”