СНП НАШИ поручили полицији: Ширимо љубав према Александру Вучићу!

igor1008Вучићева легија страсти на делу:

Припадник СНП НАШИ Игор Маринковић и један од првих добровољаца у Вучићеву легију страсти дао је у недељу 17. новембра изјаву Београдској полицији поводом Захтева вишег јавног тужилаштва који се води као строго поверљив број 139/13 у коме је навео да се СНП НАШИ залажу за “ширење љубави према господину Александру Вучићу” као и да су СНП НАШИ променили мишљење о бојкоту избора на Косову и Метохији пошто су саслушали речи Александра Вучића. Изјава је дата инспекторима С.П. и П.Г.

Маринковић је предходног дана био пет пута заустављан од стране припадника МУП-а Србије да би на крају био и ухапшен у општини Рашка како би био спречен да оде у Косовску Митровицу и шаље извештаје о току избора. Иако је у недељу рано ујутру пуштен био је позиван у МУП 17. и 18. новембра да би био испитиван о активностима СНП НАШИ:

– Свака нова полицијска тортура у мени је распаљивала јачу љубав према Александру Вучићу. Иако ми је полиција, без икаквог законског основа, укинула слободу кретања, вршила константне претресе, стављала лисице и друго ја схватам да је проблем у мени а не у Вучићу. Јасно ми је да су ми сва грађанска права прекршена за моје добро и зато се моја љубав према Вучићу само увећала – каже Маринковић.

Информативна служба СНП НАШИ