СНП НАШИ – Подршка Русији ће зависити од њених ставова према Вучићевој издаји Косова!

Српски народни покрет Наши обраћа се Његовој Екселенцији Александру Васиљевичу Чепурину, а поводом односа председника Руске Федерације Владимира Путина према српском народу и питању Косова и све учесталијих изјава званичника Руске Федерације попут Сергеја Лаврова да ће Русија прихватити сваки договор између Београда и Приштине.

СНП Наши овакве изјаве сматра непромишљеним и  штетним по српске националне интересе и  већ дужи период се од стране високих функционера Руске Федерације шаље једна веома лоша и тешка порука која додатно отежава укупну политичку борбу за Космет већ претерано страдалог српског народа и даје ветар у крила политици Александра Вучића,  који у Србији, својом медијско-бирократском апаратуром води отворени рат против СПЦ , црквених великодостојника, али и свих оних родољуба који су против његове намере да спроведе издају Косова и Метохије.

СНП Наши подсећају председника Владимира Путина да је Александар Вучић доведен на власт од стране западних агентура и да није изабран на демократски начин, већ бруталном крађом избора, застрашивањем грађана и медијском манипулацијом. Александар Вучић је заговорник и заробљеник ЕУ квази-политике и његови сарадници и он лично своје право лице су оголили управо својим бесрамним и болесним нападима на српску Цркву у протеклих пар месеци.

Бројне патриотске организације у Србији, укључујући и СНП Наши већ  годинама дају безусловну подршку председнику Путину, док са његове стране можемо видети политичке калкулације и подршку политичким опцијама у Србији које су отворено против српског народа.

Сматрамо да председник Путин мора да се одлучи да ли ће и даље подржавати и давати легитимитет Александру Вучићу западној марионети, или ће коначно подржати српски народ и почети на прави начин да штити његове интересе.

СНП “Наши” поручују Његовој Екселенцији Александру Васиљевичу Чепурину да ће и политика српских патриотских организација у будућности зависити од ставова Руске Федерације према покушајима Александра Вучића да изда Косово и Метохију.

Информативна служба

СНП Наши