СНП НАШИ објавили нову онлајн игрицу “СТОП ШИПТАРЛУК!”

Српски народни покрет Наши обавештава јавност да је лансирана нова онлајн игрица “СТОП ШИПТАРЛУК!”.

Покрет Наши овом игрицом жели да подсети све на факт да тренутну окупацију Косова и Метохије можемо да превазиђемо само “крстом вере и љубави”, нипошто се не одрицајући православља и православног поимања живота, нације и државе, па макар то значило и светски рат. Управо је то и концепт игрице, играч љубављу неутралише шиптарлук.

Мрачне лоповске про-шиптарске силе у игрици симболично представљају они политичари који у свакодневном стварном животу спроводе про-шиптарску и анти-српску политику, а то су Александар Вучић, Ивица Дачић, Рамуш Харадинај и Хашим Тачи.

Подсећамо јавност да су Александар Вучић и његови савезници у последњих месец дана показали потпуну решеност и спремност за најдиректније ударе у темеље српског националног бића, отворено водећи хајку против СПЦ и улазећи у најпрљавије могуће сукобе са српским архијерејима.

Игрица је настала као одговор на бесрамну кампању Александра Вучића и његових савезника која се спроводи по диктату САД и ЕУ у циљу обезбеђивања подршке грађана за признавање независног Косова и “велеиздају над велеиздајама”.

“СТОП ШИПТАРЛУК!” можете погледати и играти на званичном сајту СНП НАШИ. Постоји могућност да Ваш мобилни уређај не подржава Флеш технологију и у том случају ће игрица бити доступна само путем десктоп рачунара.

Информативна служба СНП Наши

[swf:https://zdes-online.info/snpnasi-stopsiptarluk-game.swf 550 400]