СНП НАШИ објавили нову игрицу “SHOOT THE NATO CRIMINALS – СРУШИ НАТО ЗЛОТВОРЕ”

Српски народни покрет НАШИ саопштава јавности да је у склопу акције за отказивање учешћа НАТО представника и авијације НАТО чланица на аеромитингу 2. септембра 2012. године у Батајници објавио нову онлајн игрицу под насловом “SHOOT THE NATO CRIMINALS – СРУШИ НАТО ЗЛОТВОРЕ”.

Акција има за циљ да подигне свест о значају отказивања гостопримства НАТО чланицама на аеромитингу и представља позив јавности и грађанима да се одазову протестним акцијама у сврху спречавања овог понижења Србије и понижавања свих жртава злочиначких НАТО бомбардовања која су се дешавала и у Српској Крајини и у Републици Српској, као и Србији и Црној Гори.

Онлајн игрице су се показале као успешан начин комуникације са јавношћу и подсећамо да је информација о првој онлајн игрици везаној за Пуси Рајот, “Shoot the Pussy Riot – Smert vragam!”, објављена на свим водећим светским порталима попут Yahoo, CBS, Huffington Post, Guardian, MSN, LA Times и многим другим медијима, због чега ће СНП НАШИ наставити са овим видом кампања и убудуће.

СНП НАШИ захтева од власти да у складу са вољом грађана Србије и у циљу поштовања свих жртава НАТО бомбардовања откаже учешће НАТО чланицама на прослави 100 година српске авијације, те да на достојанствен начин Србија на овој прослави ода пошту свим херојима српског војног ваздухопловства, а посебно онима који су дали животе и јуначки страдали у одбрамбеном рату против НАТО алијансе 1999. године.

Линк онлајн игрице: “SHOOT THE NATO CRIMINALS – СРУШИ НАТО ЗЛОТВОРЕ”

Информативна служба СНП НАШИ