СНП НАШИ – Куповина хотела у парку Буковичка бања је отворени криминал!

0
297

СНП „Наши“ ОО – Аранђеловац обавештава јавност о криминалним активностима око приватизације објеката у Буковичкој бањи у Аранђеловцу.

На поновљеној приватизацији хотеле Старо здање и Шумадија купио је  Радован Милојевић, власник фирме Стублина која је блиска Српској напредној странци.

То само по себи не би било проблем да се преко фирме Стублина не догађају активности о којима желимо да известимо јавност.

По завршетку приватизације нови власник Радован Милојевић и нелегално изабрани председник општине Бојан Радовић одржали су конференцију за штампу (односно нешто што би требало тако да изгледа) и на њој открили своје прљаве планове.

Радован Милојевић је открио да је због „притиска групе грађана“ одлучио да  хотел Старо здање врати граду, односно да хотел град откупи од новог власника. На то се надовезао председник општине и најавио да ће  доћи проценитељ да утврди вредност хотела Старо здање који ће општина Аранђеловац купити од Радована Милојевића.

Ту се већ открива да је Милојевић био параван за куповину објеката пошто општина Аранђеловац није могла да учествује у куповини објеката, те да им је било потребно лице преко којег ће се извршити куповина.

Оно што је такође врло интересантно то је колико ће новца добити Милојевић од општине Аранђеловац за препродају хотела Старо здање.

Одмах по куповини кренуло се у расподелу плена. Општина од Милојевића откупљује Старо здање и најављује да ће у њему бити ресторан, наравно који ће добити неко од људи блиских СНС-у.

Исти случај је и са осталим објектима којих је фиктивно власник Милојевић, а које ће у реалности водити њихови прави власници.

На овај начин ПАРК БУКОВИЧКА БАЊА пао је у руке СНС тајкуна и високих функционера СНС-а који су преузели монопол над градским парком.

СНП „Наши“ позива полицију и јавно тужилаштво да испитају овај случај приватизације јер је очигледно да се ради о криминалним активностима у које су умешани поједини привредници из Аранђеловца, али и високи функционери СНС-а из града.

Аранђеловчани не дају свој парк СНС тајкунима иза којих стоје Бојан Радовић и Милосав Милојевић!

СНП „Наши“ ОО – Аранђеловац