СНП НАШИ – једини који су позвали на бојкот избора 2012.

Иван Ивановић

ivanovic-govor-skupstina-briselskisporazumПише: Иван Ивановић

СНП НАШИ је једини политички покрет који је позвао на бојкот избора 2012. године, не зато што смо били за тадашњи режим, већ зато што смо јасно знали ко ће га наследити. Јавности смо на све могуће начине скретали пажњу шта ће се издешавати по доласку издајничке СНС и СПС на власт, међутим многи то нису схватали у жељи за променама и бољим животом.

Од предизборних обећања која су давали Вучић, Николић и Дачић грађани су добили следеће: слом привреде, отпуштања са посла, смањења плата, уместо новца за децу добили су параду педера, уместо покретања пољопривреде добијена је ГМО храна (како би што пре умрли од рака и осталих болести) , уместо очувања КиМ (за чије ослобођење се Томислав Николић клео у Бога) власт га је издала и продала, наша болесна деца не могу да иду на лечење у иностранство јер држава “нема новца“ а за невладине организације се издвајају на десетине милиона евра, једини новитет за који су се грађани изборили је да сада морају гласати под присилом батинаша СНС за СНС…

Наравно да бојкот избора није решење за наша судбинска питања, али ни козметичке промене које су нам се дешавале последње деценије нису донеле позитивне промене и овога пута бојкот се показао као најпаметније решење. Системске странке нисмо подржали својим гласом и јасно смо рекли да нико од њих не заступа ни минимум националних и народних интереса.

Као логично питање поставља се зашто онда ми нисмо изашли на изобре и одговор је следећи, наша подршка и наш излазак на изборе не зависи само од нас, наша политика се не заснива на личној промоцији и саморекламирању, већ у жељи за стварањем једне боље Србије и уколико дође до озбиљних преговора о формирању патриотског блока који ће се системски супроставити прозападним странкама и њиховим менторима, он ће имати нашу подршку и СНП НАШИ ће бити део такве политичке приче.

Све остало спада у домен политичког авантуризма и неозбиљности на који не вреди трошити ни време ни енергију.