СНП НАШИ – Иван Ивановић позива Шешеља на јавни дуел!

0
289

Председник СНП „Наши“ Иван Ивановић позива председника СРС Војислава Шешеља на јавни дуел на месту којем он изабере.

ПОЗИВ НА ДУЕЛ ВОЈИСЛАВУ ШЕШЕЉУ

Свако писмо би требало да крене са поштовани, али ти то одавно ниси, тако да у твом политичком маниру могу да те ословим само са СМЕЖУРАНО УДБАШКО МУДО.

Тако да,

Војиславе Шешељу или СМЕЖУРАНО УДБАШКО МУДО, од доласка из Хага (а, то  си  радио и пре одласка) непрекидно радиш на уништавању српских националиста, идеје национализма, али и отворено радиш на издаји Косова и Метохије.

Ти си гора  Наташа Кандић од Наташе Кандић коју само и смеш да  прозиваш и нападаш и свима нам је мука од тебе и твојих бљувотина и ловачких прича које причаш већ деценијама.

Пошто се у јавности представљаш за врсног интелектулаца, писца на десетине књига, мислим да би коначно на једној јавној трибини требао да нам објасниш шта ти то заступаш  и која је то  твоја идеологија.

Тврдим да  немаш основног знања о национализму и родољубљу јер си ти један безбожник и национал-бољшевик који годинама од национализма прави лакрдију и Србију представља у најгорем светлу.

Глумиш да си опасан политички противник сваком режиму, а у реалности си само пајац који је  свакој власти  служио за спрдњу и за нападе на њихове политичке противнике.

Од доласка из Хага ниси више само пајац, него си и пајац издајник.

У то име, стисни једном у својој политичкој каријери тестисе, ако их имаш уопште и реци где и када желиш да укрстимо мишљења и ставове.

Не буди кукавица која се читавог живота крила иза УДБЕ.

Можеш повести слободно и телохранитеља и понети бејзбол палице.

У сукобу мишљења бићеш уништен  и прегажен.

Не буди кукавица, јави се.

Иван Ивановић

Председник СНП „Наши“