СНП НАШИ – ХОЋЕМО ЗАКОН ПРОТИВ НАСЕЉАВАЊА МИГРАНАТА!

0
19

СНП „Наши“ изражава велику забринутост због све већег броја илегалних миграната који пролазе кроз Србију и најаве појединих политичара  на власти који желе да их насељавају по селима у Шумадији и интегришу у наше друштво.

Без икаквог гласања или расправе  власт у Србији жели да насељавањем мигранта надокнади велики број Срба који одлази  из земље јер себи не могу да обезбеде основну егзистенцију.

Ми не желимо да се у нашим градовима и селима осећамо као странци и да их поклонимо неким другим народима који немају ништа заједничко са нашом традицијом, културом и вером.

СНП „Наши“ захтева да се донесе закон о забрани насељавања  миграната у Србији и то из следећих разлога:

Становништво нације је сада око седам милиона и број становника  се из године у годину смањује. Масовни прилив миграната довео би до тога да би се за  веома кратко време убрзано променио етнички састав становништва.

Истраживања у Европи  показала су  да је имиграција  резултирала појавом гета  у многим градовима и повећањем  претње од  исламизације и развијања тероризма у њиховим окружењима.

У ЕУ  су чак и најнасилнији заговорници мултикултурализма били принуђени да признају њен катастрофалан неуспех.

Политика отворених врата и неограничена, неконтролисана имиграција у читавој Европи воде до већих стопа криминала,  дуже листе чекања у болницама, нижих образовних стандарда, већег пореза на доходак, нижих плата, веће незапослености, губитка идентитета, пада духа у заједници,  рестриктивнијег рада полиције и ставарања сукоба у друштву по бројним основама.

СНП „Наши“ захтева  да се у најбржем могућем року формира радна група која ће радити на доношењу закона  којим ће заштити грађане Србије од насељавања миграната у нашу земљу.

Информативна служба

СНП „Наши“