СНП НАШИ – Додик је издајник и марионета запада која хоће поделу Косова!

СНП “Наши” пре само пар дана поставили су јавно питање председнику Републике Српске Милораду Додику какав је  његов став око отварања “дијалога” око Косова и Метохије који је у Србији повео Александар Вучић.

И као што смо већ могли наслутити Милорад Додик се залаже за поделу Косова, односно за предају територије Републике Србије у руке шиптарских терориста,  и да ако Београд одлучи да да независност лажној држави “Косово” он неће имати ништа  против.

То је  потврдио у интервјуу за немачки Дојче Веле, где је “цртао мапу” у којој се Република Српска налази у саставу Републике Србије, а Косово је подељено.

Милорад Додик је овим само потврдио да је “играч запада” и да спроводи план цепања Србије у договору са Александром Вучићем.

Као што нам је свим познато да је Републике Српска део Србије, тако су Косово и Метохија такође део Србије и Милорад Додик и Александар Вучић не могу да поклањају нашу територију и да нам мажу очи како се боре за Србију.

СНП “Наши” не прихватају замену територија, нити договоре у којима се Косово мења за Републику Српску, јер се ради о српској земљи, и ми не преговарамо око нашег.

Милорад Додик је само показао да се ради о човеку који је још један у низу западних марионета и СНП “Наши” ће активно учествовати у његовом политичком рушењу.

Информативна служба

СНП “Наши”