СНП НАШИ – Америчка N1 je антисрпска телевизија !

СНП “Наши” обраћа се јавности поводом све учесталијих антисрпских активности на телевизији N1 која је у власништву бившег шефа ЦИА Дејвида Петреуса.

Оно што је очигледно телевизија N1 преузела је улогу некадашње телевизије Б92 и служи као главна  медијска батина за обрачун са родољубима и свима који се не слажу са политиком САД и плановима које ЦИА жели да спроведе у Србији.
О томе најбоље говори уређивачка политика ове телевизије која је постала отворено анти-руска и анти-српска, и поседује све одлике идеологија против којих се наводно бори. Ако господа са N1 нису упозната демократија подразумева слободу мишљења, а у њиховим прилозима и емисијама се одвија класично једноумље у којима гости не могу укрстити своје ставове и где би гледаоцима  било остављено да сами просуде и стекну свој став и мишљење након одгледане емисије.
У последњих пар недеља могли смо да видимо жестоке  нападе који долазе са ове телевизије, а који су усмерени према генералу Ратку Младићу и у чијим прилозима се никада не може чути друга страна, затим је дошло до напада на француског хуманитарца Арно Гујона којег су покушали да оптуже да је фашиста, након тога се на тапету нашла улица Милана Недића у Аранђеловцу, и поред тога што још  није донета одлука у процесу рехабилитације Недића они су га назвали фашистом и у прилогу на N1 наравно да опет није било ни једног госта који би стао у његову заштиту.
Не треба ни помињати каква је уређивачка политика око Косова и Метохије, Руске Федерације, српских патриотских организација…
СНП “Наши” најоштрије осуђују овакав вид медијског тоталитаризима и N1 је заиста достојан наследник антисрпске уређивачке политике  какву је некада имао Б92.
Информативна служба
СНП “Наши”