Слога биће пораз врагу

Пише: Иван Ивановић
Резултат одржаних избора показао је да су позиви које је СНП НАШИ више месеци упућивао о формирању патриотског блока родољубивим странкама како би се што боље и одлучније супротставили марионетском режиму није уродио плодом.

Због самодовољности странака националне опције, сви су остали испод цензуса, тако да у скупштини Републике Србије неће имати ко да заступа интересе српског народа и да се бори за државу.

Уједињени национални блок могао је да освоји и преко 20 посто, чиме би постао озбиљан фактор на српској политичкој сцени, и својим деловањем у парламенту могао би да помрси конце послушницима западних амбасада, међутим због сујете, и жеље да свако себе представи као најбољег и највећег до тога није дошло.

Јединство српских националиста је од пресудног значаја за победу у борби коју водимо. И оно што је стожер нашег окупљања то је слободарска мисао која је дубоко уткана у свест сваког Србина, и која уједињује све националисте без обзира на поједине идеолошке разлике.

Зато у преломним тренутцима по нашу нацију и народ, као пто је сада, дужни смо да се око те идеје окупимо и да се заједничким снагама супротставимо проблемима који су пред нама. Много пута кроз историју показало се да када су Срби уједињени могу да остваре победе које су незабележене међу другим народима.

Српски националисти не желе да као партијаши намећу једно мишљење које је непромењиво, наша идеја је да Срби имају идеју око које се уједињују и која ће важити за све Србе без обзира на њихову политичку опредељеност, и која ће важити за сваку политичку гарнитуру која је на власти, односно идеја слободе је ујединитељ читаве нације, без обзира на припадност странци или покрету.

Сада је тренутак да сви српски родољуби под једном заставом, и идејом о слободи Србије уједињено крену у борбу против марионетске, лоповске, диктаторске власти и у тај фронт сви су добродошли.
Све политичке опције, које се представљају као националне и које немају овакав интерес, не заслужују ни да представљају српски народ и државу, јер им је прече странчарење и политиканство од народа и државе.

Зато узмимо се у памет, нека нам основни циљ буде скидање, марионетске власти и успостављање нормалне патриотске власти која ће моћи да одговри на све изазове који су пред нама, уколико не буде дошло до тога и ако будемо чекали идуће изборе за 4 године, бојим се да српска држава више неће постојати.