Санда Рашковић Ивић на челу патриотског блока је пројекат ЦИА

СНП НАШИ упозорава јавност да се спрема још једна велика превара српског народа, и то формирањем лажног патриотског блока.
Screenshot_1

За тако нешто задужена је Санда Рашковић Ивић, која је одабрана од стране ЦИА да у недељу на изборима у ДСС постане председник странке, а затим ће кренути у формирање патрииотског блока, на чијем ће челу бити наравно она.

Циљ је окупљање родољубивих странака, покрета и интелектуалаца, против актуелног режима и стварње неког новог “Депоса“, а затим ће бирачи бити изневерени јер ће Санда ући у Владу оних против којих је све окупила да се боре.

Screenshot_2

Тада ће доћи до цепања на фракције свих учесника у овој коалицији, и то ће бити последњи удар на родољубиве странке и организације, које ће бити дефинитвино уништене и осрамоћене.

Треба напоменути да ће у овај пројекат бити уложене стотине хиљада евра, што ће пратити и отварање медија, што се показало пре пар дана, када је Санда Рашковић гостовала на РТС-у и поред тога што избори у ДСС-У још нису одржани.

Screenshot_4

Напомињемо, да она није ново лице српске политике и да је како медији наводе била умешана у бројне малверзације од ненаменског трошења новца за избеглице са Косова и Метохије, препродаје избегличких станова, смањења плата народу на КиМ, добијања новца од тајкуна попут Браће Карић, или срамотних изјава “Да је Хрватска имала право на успоставу јурисдикције у Книну“.

СНП НАШИ упозорава све родољубиве странке, покрете и интелектуалце да не наседају на још један од пројеката ЦИА којим треба да се зада завршни ударац српском народу.

Ако неко треба да се окупи и сабере, то смо ми који годинама крваримо и гинемо за Србију.

Превазиђимо лична трвења и сујете, јер је враг заиста однео шалу.

Информативна служба

СНП НАШИ