РАЗБИЈЕНА ОПТУЖНИЦА ПРОТИВ СНП НАШИ НА УСТАВНОМ СУДУ

Представник СНП НАШИ на јавној расправи о забрани СНП НАШИ у Уставном суду, Иван Ивановић, конкретним доказима разбио је оптужницу тужилаштва у пармапарчад на данашњој расправи.

Доказано је да је читав процес политички мотивисан и пропагандна кампања против патриотског сектора у Србији. Чак и поједина дела која се помињу немају везе са активистима покрета већ су измишљотина појединих медија.

Чак шта више, доказано је да је тужилаштво подметало људе са другим лицем истог имена и презимена, попут случаја Игора Маринковића – активисте покрета СНП НАШИ, којима је осуђено због немира на геј паради.

Оптужница о програму СНП НАШИ такође јe пала у воду и Ивановић је јавно рекао да стоји иза наведених програмских начела присаједињења Србије и Републике Српске, и борбе против хомосексуланог лобија.

Ивановић је читав процес раскринкао и аргументовано довео у везу са западним агентурама, aмбасадама и земљама које раде на пропасти Србије преко проевропских политичких странака у Србији и желе да униште патриотске организације како би био уништен последњи пламен слободарког духа у Србији.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА СНП НАШИ