РАКИЋ И ЈЕВТИЋ, ЛИДЕРИ ВУЧИЋЕВЕ СРПСКЕ ЛИСТЕ МИЛИОНЕРИ!

СНП “Наши” представља имовинску карту Далибора Јевтића и Горана Ракића лидера Вучићеве СРПСКЕ ЛИСТЕ на Косову и Метохији.

На  сајту лажне државе Косово http://deklarimi.org/ представљена је имовина свих посланика и министара, међу којима се налазе и лидери Српске листе.

Имовина Горана Ракића председника Српске листе по познатим подацима вреди преко 527 000 евра.

Потпредседник Српске листе Далибор Јевтић и министар у влади лажне државе Косово има имовину у вредности од преко 570 000 евра.

Док српски народ на Косову и Метохији једва преживљава и саставља крај са крајем, Вучићеви послушници вишеструко увећавају свој иметак који сада вреди  преко милион евра!

СНП “Наши” поставља питање на који начин један ватрогасац Горан Ракић и маргиналац Далибор Јевтић поседују имовину која се мери у износу од преко милион евра.

Одговор је јасан. Они су били једини Срби на Косову и Метохији који су пристали да раде на Вучићевом пројекту издаје Косова, а да за узврат добијају новац и буду за то плаћани.

Ракић и Јевтић су класичан пример како се најгори међу нама богате на издаји сопственог народа и земље и на шта су све спремни зарад личне користи.

СНП “Наши” ће по паду издајничке власти Александра Вучића инсистирати на процесуирању  свих криминалаца са Српске листе који учествују у продаји и издаји Косова и Метохије.

Информативна служба

СНП “Наши”