ПУТИН ДА СЕ ЈАСНО ИЗЈАСНИ – Да ли Русија подржава Вучићеву издају Косова?

СНП “Наши” доставља амбасади Руске Федерације  у Београду питање намењено Владимиру Путину председнику Руске Федерације.

У више наврата високи званичници Руске Федерације попут Сергеја Лаврова давали су изјаве да ће подржати сваки договор између Београда и Приштине , односно да ће бити подрана издаја Косова од стране актуелног режима у Београду.

СНП Наши овакве изјаве сматра непромишљеним и  штетним по српске националне интересе и подсећамо председника Владимира Путина да је Александар Вучић доведен на власт од стране западних агентура и да није изабран на демократски начин, већ бруталном крађом избора, застрашивањем грађана и медијском манипулацијом. Александар Вучић је заговорник и заробљеник ЕУ квази-политике и његови сарадници и он лично своје право лице су оголили управо својим бесрамним и болесним нападима на српску Цркву у протеклих пар месеци.

Председник Путин мора да да јасан и недвосмислен став и одлучи да ли ће и даље подржавати и давати легитимитет Александру Вучићу западној марионети, или ће коначно подржати српски народ и почети на прави начин да штити његове интересе.

Српски народ нема времена за лажне пријатеље који подржавају квислиншку владу у Београду и цепање територије Републике Србије.

Информативна служба

СНП Наши