Пуковник УДБЕ Мирко Буловић да престане са нападима на СПЦ!

0
442

Конзервативни покрет НАШИ обавештава јавност да Мирко Буловић пуковник УДБЕ који се крије иза епископског чина и имена Ирнеј, већ месецима води кампању против епископа СПЦ и отворено помаже Александру Вучићу у издаји Косова и Метохије.

Мирко Буловић је човек који је патријарх из сенке и који вуче све конце у српској Патријаршији, а међу верницима је познат и по надимку ЗЛиринеј, који добро осликава његову личност и активности.

Мирко Буловић је особа која је и одговорна за одликовање Александра Вучића насупрот вољи већини Епископа СПЦ и који очигледно мисли да се издаја може сакрити иза једног ордена.

Мирко Буловић је узурпирао Свети Синод СПЦ као и сајт СПЦ преко којег се објављују строго цензурисани памфлети преко којих се манипулише верним народом.

ЗЛиринеју ништа није страно нити се чега стиди, тако да већ месецима у назад преко режимских таблоида води кампању против Епископа СПЦ који не желе да учествују у марифетлуцима и издаји.

Њему су отворени сви режимски медији од Информера, Ало, Вечерњих новости, Српског телеграфа…

У њима можете прочитати различите гадости о свим Епископима СПЦ , осим о пуковнику УДБЕ Мирку.

Мирко се никада није огласио поводом напада на његову браћу Епископе, али то је сасвим јасно и због чега. Јер је управо он стајао иза тих напада.

Конзервативни покрет НАШИ поручује Мирку Буловићу пуковнику УДБЕ да престане са срамном подршком Александру Вучићу и издаји Косова и Метохије и да му заиста није потребно да по паду СНС-а  постане прив Епископ СПЦ којем ће бити суђено због учествовања у издаји, а ту му неће помоћи ни чин пуковника УДБЕ.

КПН